Thrust RPG

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Thrust RPG » Thrust RPG » Cerere Leader Taxi


Cerere Leader Taxi

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick:Mandingo
Nume:Popescu
Prenume:Radu-Mihai
Varsta:20
Oras/localitate:Constanta
Ore jucate:Am o ora jucata de cand s a resetat server-ul.
Poza cu /stats( o urcati pe "imgur.com") :http://imgur.com/EdTxjz7
Cu ce credeti ca va diferentiati fata de ceilalti playeri ?:
Dece credeti ca veti putea face fata ca leader?: Consider ca am experienta necesara pe acest mod de sa:mp pentru a gestiona o factiune ca aceasta.

Descrieti-va in minim ( 150 ) cuvinte:Salutare. Ma numesc Radu, am 20 de ani si sunt din Constanta. Sunt un tip inalt caruia ii place sportul si tot ce tine de alergat. Stiu sa respect o persoana care merita respectata si nu imi plac oamenii care stau langa tine doar pentru a-si atinge scopul. Sunt glumet cu cine merita si cand este cazul, ambitios, calm nu imi place sa ma cert pentru orice nimic, imi place sa leg prietenii si sunt o persoana cu care ai ce vobi. Sunt acel fel de om care spune totul in fata nu se ascunde, iar cand am dreptate fac tot posibilul pentru a dovedi asta. Imi place foarte mult sa citesc, sa ma uit la seriale, sa impart lucruri bune cu ceilalti.

Sunteti de acord ca odata alesi, trebuie sa dati un test?:Desigur.

Cu ce credeti ca veti ajuta aceasta factiune ?:O sa ajut la dezvoltarea acesteia, si indirect la dezvoltarea server-ului.

De cat timp jucati pe Thrust RPG ?:Aproximativ 10 zile.

Ce va placut la acest server ?: Mi a placut comunitatea aceasta stransa , dar unita , cu playeri care se ajuta reciproc.

Daca ati putea, ca ati schimba la acest server ?:Nu as schimba nimic la gamemod in special, doar ca as ajuta la popularea comunitatii.

0

2

http://sk.uploads.im/t/5ZxgE.jpg
Pentru Teste !

0


You are here » Thrust RPG » Thrust RPG » Cerere Leader Taxi