> Modificari regulament
Ne rezervam dreptul de a modifica oricand regulamentul serverelor. Playerii au datoria de a fi la curent cu regulamentul.
Orice modificare importanta va fi anuntata in topicu " Informatii "> Inactivitate

Playerii ce au sub 10 ore jucate (ore reale, nu payday-uri) in ultimele 60 de zile si detin o casa sau un business vor ramane fara aceste bunuri.
Daca stiti ca nu puteti juca, va sfatuim sa vindeti bunurile de pe cont unui alt player.

> Limbaj

Este interzis sa folositi un limbaj ce ar putea ofensa un alt jucator.
Este interzis sa jigniti, amenintati, injurati, vorbiti vulgar cu un alt player.
Sunt sanctionate si jignirile prescurtate, cenzurate, sau scrise in alta limba.

Orice jignire este sanctionata cu mute, iar jignirile grave sunt sanctionate cu mute + warn.
Timpul de mute este de 30 minute + 15 minute pentru fiecare mute primit in ultimele 30 zile.
Ex: daca un player primeste mute de 3 ori in ultimele 30 zile, acesta va primi mute pentru 75 minute daca va fi sanctionat din nou.

Playerii ce fac parte dintr-o factiune sunt sanctionati si ca playeri normali, dar pot fi reclamati si in cadrul factiunii din care fac parte unde vor fi sanctionati de lideri cu AV/FW daca e cazul.

Jignirile pe chaturile folosite pentru a contacta adminii (/report, /n) sunt sanctionate cu ban 1-14 zile, in functie de gravitate si levelul playerului.
Jignirile adresate direct unui admin sunt sanctionate cu ban 3-7 zile la prima abatere si pana la ban permanent la abaterile urmatoare.
Jignirile la adresa serverului sunt sanctionate cu ban 3-30 zile.
Acuzatiile jignitoare / rauvoitoare sau nefondate pot fi sanctionate.

Jignirile pe chat-urile publice (/ad, /live, /gov, /news) sunt sanctionate cu ban 3-30 zile, in functie de levelul playerului si gravitatea abaterii.
Jignirile intre membrii unui clan pe chatul clanului (/c) nu sunt sanctionate.
Jignirile pe chat-ul unei factiuni (/f) sunt reclamate catre liderul acelei factiuni si sanctionate de lider.
Jignirile din comentarii de pe user panel vor fi sanctionate cu suspend 1-30 zile, in functie de situatie.
Amenintarile pot fi sanctionate cu ban 1-14 zile, in functie de gravitate.
Orice amenintare cu flood e sanctionata cu ban o zi de la prima abatere si ban 3 zile la urmatoarea abatere.

In majoritatea cazurilor dovezile mai vechi de 24 ore nu sunt luate in considerare (poze, video, etc.).

> Deathmatch (DM)

Se considera Deathmatch (prescurtat DM) atacarea unui player sau unui vehicul fara un motiv bine intemeiat.
Atacarea unui player sau a unui vehicul este permisa doar daca aveti permisiunea playerului pe care il atacati, daca faceti parte dintr-o factiune ce se ocupa printre altele si cu atacarea altor playeri (war-uri pentru mafioti, atacarea tintelor pentru hitmani etc) sau daca atacati un politist on duty (politistii on duty au skin de politist si numele albastru).

Si cineva care este complice la DM poate fi sanctionat cu jail. Spre ex. cei care conduc o masina in care este unul sau mai multe persoane care trag din ea, este considerat complice la DM si este sanctionat cu jail. Se foloseste comanda /eject pe cei care trag din masina pe care o conduceti, in caz contrar primiti jail pentru complice DM.

DM-ul este sanctionat prin petrecerea de 30-120 minute la inchisoare si suspendarea licentei pentru 5-20 ore.
Timpul petrecut la jail este de 30 minute + 15 minute pentru fiecare jail primit de la un admin in ultimele 30 zile.
In cazul in care un player face DM cu pumnii/picioarele (sau cu bata de baseball/katana/crosa de golf) sanctiunea este de jail pentru 30 minute.

Ex: daca un player primeste jail de 3 ori in ultimele 30 zile, acesta va primi jail pentru 75 minute daca va fi sanctionat din nou.

DM-ul pe adminii/helperii ce ajuta alti playeri poate fi sanctionat cu kick sau chiar warn. DM-ul la event-uri poate fi sanctionat cu kick sau chiar warn.
Se considera kamikaze omorarea mai multor playeri prin explodarea unui vehicul intentionat si se sanctioneaza cu warn.

Calcarea / atacarea  altor jucatori cu un vehicul se considera Drive-By (DB) si se sanctioneaza cu jail.
Taierea altor jucatori in mod intentionat cu un elicopter se considera Drive-By si se sanctioneaza cu jail.

In majoritatea cazurilor dovezile mai vechi de 24 ore nu sunt luate in considerare (poze, video, etc.).

> Inselatorii, afaceri interzise, greseli

Daca aveti nevoie de ajutor pentru a face o afacere (vanzare/schimb de bunuri), va rugam sa folositi optiunea /report pentru a chema un admin/helper sa asiste la afacere.
Daca nu este niciun admin disponibil, va sfatuim sa faceti faceti screenshot-uri (sau video) cu desfasurarea schimbului pentru a va putea ajuta in cazul unei inselatorii.

Incearcarea de a face schimb de bunuri intre serverele Thrust se pedepseste cu warn la prima abatere, ban 7 zile la a doua abatere, ban 15 zile la a treia abatere si ban permanent la a patra abatere. In unele cazuri, se poate da ban permanent de la prima abatere.

Inselatoriile sunt sanctionate cu ban 3-7 zile la prima abatere si ban 7 zile - permanent la urmatoarele abateri. In unele cazuri se poate primi ban permanent de la prima abatere.
Playerii ce obtin bunuri din inselatorii vor ramane fara bunurile dobandite.
Playerii ce au mai multe conturi pot primi ban pe toate conturile daca vom considera ca acest lucru este necesar.

Este interzis sa cereti unui player sa va vanda masina pentru a-i pune hidden (culoare premium) pe masina sau pentru a-i da clear la km. Se sanctioneaza cu ban 3 zile la prima abatere, iar la urmatoarele abateri cu ban 7-30 zile.
Playerii ce vand masina cu 1$ pentru a primi hidden (culoare premium) sau clear km de la un alt player sunt sanctionati cu ban 3 zile la prima abatere (afaceri interzise). La urmatoarea abatere, playerul nu va recupera masina vanduta cu 1$.
Hidden-urile se pot vinde DOAR folosind comanda /sellhidden. Orice alta metoda de a pune hidden este interzisa si sanctionata cu ban 3 zile.

Este interzis sa cereti unui player datele Team Viewer (sau un alt program folosit pentru remote-control) pentru a va ajuta cu o afacere.

Vanzarea contului este interzisa. Incercarea de a vinde contul din joc va fi sanctionata cu ban 7 zile si ban permanent la a 2-a abatere. Schimburile de conturi sunt sanctionate tot cu ban 7 zile si ban permanent.
Tentativele de faceri cu bunuri ce nu tin de joc (conturi steam, itemuri in alte jocuri etc) sunt sanctionate cu ban 7 zile la prima abatere si ban permanent la urmatoarea abatere.
Afacerile cu bunuri ce nu tin de joc sunt sanctionate cu ban 7-14 zile. La urmatoarea abatere ban permanent.
Incercarea de a cumpara un cont se sanctioneaza tot cu ban 7-14 zile.

In cazul transferul de bani sau vanzarii unui bun (casa/business/masina) unui alt player din greseala, adminii nu va vor ajuta cu nimic. Voi trebuie sa fiti atenti cui transferati bani.
In cazul scrierii gresite a pretului, playerul va fi ajutat sa isi recupereze diferenta de bani, iar playerul ce a profitate de greseala de pret va fi sanctionat cu ban 3 zile daca playerul inselat are dovezi clare ca ar fi discutat alt pret.

Imprumuturile se fac pe proprie raspundere. Daca ii imprumuti cuiva bani / masini, nu te astepta ca adminii sa te ajute sa recuperezi banii. Sunt interzise /ad-urile de genul 'caut camatar', 'imprumut bani', 'caut pe cineva sa imi imprumute bani'. Playerii ce cer bani imprumut in mod repetat cu intentia de inselatorie vor fi sanctionati pentru inselatorie.

Adminii nu se vor implica in recuperarea banilor castigati/pierduti la pariuri (deagle, /dice, altceva).

Este interzisa cererea de bani/bunuri pentru a ajuta un player sa intre intr-o factiune. Se sanctioneaza cu ban 7-14 zile sau permanent, in functie de gravitate si trecutul playerului. Playerii ce fac parte dintr-o factiune vor fi sanctionati si cu uninvite cu 100FP.

Playerii ce cer id-urile de skype/mess pentru a discuta afaceri pot fi sanctionati pentru inselatorie.

- Este interzis sa faceti event-uri fara a da banii. (ex: event simon spune unde eliminati toti participantii). Se pedepseste cu /warn la prima abatere si /ban 3 zile dupa.
- Este interzis sa faceti event-uri in propriul biz/biz-ul unui prieten si sa puneti playerii sa intre/iasa din biz pentru a face bani. Se pedepseste cu /warn la prima abatere si ban 3 zile dupa.
- Este interzis sa faceti event-uri in care cereti playerilor sa va dea bani (ex: primul care imi da 100.000 primeste 200.000). Se pedepseste cu warn + retragerea banilor castigati la prima abatere si ban 3 zile + retragerea banilor castigati din event la a doua abatere.
Event-urile ar trebui sa fie facute pentru a va distra, nu pentru a iesi in castig. Se pot aplica aceleasi pedepse si pentru alte event-uri facute doar pentru a iesi in castig.

-  Cei care primesc / cer sau ofera bani / bunuri pentru a evita o reclamatie facuta impotriva lor in panel sau pentru a retrage o reclamatie o sa fie sanctionati cu warn.

> Spargerile de conturi

Administratia nu se ocupa in recuperarea conturile sparte / pierdute. Playerii sunt responsabili de securitatea contului propriu, nu adminii.
- Mai multe detalii despre cum sa nu iti pierzi contul poti citi :
Nu mai stiu parola contului/mi-a fost schimbata , ce pot face?
Tu trebuie sa ai grija de contul tau, nu adminii. Daca nu stii parola, o poti recupera folosindu-te de emailul setat pe cont
Nu primesc email cand folosesc optiunea de recuperare parola. Ce pot face?
Nu poti face nimic. Daca nu stii parola si nu ai acces la emailul setat pe cont, nu iti poti recupera contul.

De ce nu ajutati playerii sa isi recupereze conturile sparte?
Conturile sparte sunt in majoritatea cazurilor conturi imprumutate prietenilor, conturi vandute, conturi pierdute de playerii ce introduc parola pe orice site promite ca le ofera bani/puncte premium/cheat-uri.
Nu a fost spart vreun cont datorita problemelor de securitate cu forumul/panelul/user panelul. Daca ar exista vreo problema de securitatea, contul meu ar fi primul spart.
Nu exista programe de spart conturi.
In majoritatea cazurilor, e imposibil de verificat daca un cont a fost spart sau nu.

Playerii sunt responsabili de securitatea contului propriu, nu adminii.

Majoritatea playerilor de pe Thrust nu au avut vreodata contul spart si nici nu vor avea vreodata contul spart.
Nu se merita sa pierd timpul verificand log-uri si ip-uri pentru a incerca sa ajut cativa playeri sa-si recupereze contul dupa ce au dat parola prietenilor/l-au vandut/au descarcat 'hack_dice.exe'. Prefer ca in acest timp sa ma ocup de update-uri si organizarea serverului.

Cum pot face sa nu am contul spart?
- nu da parola prietenilor.
- seteaza-ti un email valid pe cont.
- nu scrie parola de pe Thrust pe alte site-uri. verifica bara de adrese inainte de a scrie parola undeva. daca nu e Thrusthrpf.eu,nu iti scrie parola.
- nu scrie parola emailului pe alte site-uri.
- nu incerca sa vinzi/cumperi conturi pe server-ul Thrust RPG
- nu descarca cheat-uri. sunt destul de multe cheat-uri care sunt folosite pentru a fura parole.
- alege o parola mai complicata. nu folosi numele tau, anul nasterii, numele echipei de fotbal preferate in parola.

Deci incurajati playerii ce se ocupa cu spargeri de conturi?
Nu. Vom incerca in continuare sa banam playerii ce se ocupa de crearea site-urilor facute pentru a fura parole, dar playerii ce isi pierd contul pentru ca au vrut sa castige 1000000 puncte premium gratis, nu vor fi ajutati sa-si recupereze contul.
> Moduri si cheat-uri

Un mod este o modificare a jocului (fisier, program) ce iti permite sa ai abilitati pe care playerii ce au jocul nemodificat nu le au.
Un mod ce iti ofera un avantaj mare fata de alti playeri este considerat cheat.
Adminii pot detine unele mod-uri prevazute in regulamentul intern, mod-uri care nu deranjeaza in vreun fel jucatorii dar care ajuta in administrarea serverului, spre ex. wallhack.

Modurile ce nu iti aduc niciun avantaj fata de alti playeri sunt permise. Restul modurilor sunt interzise.

Folosirea de mod-uri interzise este sanctionata cu kick, warn sau ban, in functie de ceea ce face mod-ul respectiv.

Exemple de moduri/cheat-uri interzise:

- moduri/cheat-uri ce modifica viteza sau modul in care se controleaza un vehicul (speedhack) - orice mod ce modifica viteza unei masini, timpul de acceleratie sau modul in care masina se controleaza este interzis. asta inclunde, dar nu se limiteaza la: moduri speedhack, moduri pentru drifturi, moduri pentru cresterea rezistentei masinii, moduri pentru NOS, moduri pentru accelerarea mai rapida. folosirea de moduri/cheat-uri de acest tip se sanctioneaza cu ban 30 zile.
- moduri/cheat-uri folosite pentru teleportare, alergare mai rapida, zburat (flyhack, teleport, speedhack)- orice mod ce iti permite sa ajungi mai repede intr-un loc este interzis. asta include, dar nu se limiteaza la, moduri de teleport, moduri de zburat. folosirea de moduri/cheat-uri de acest tip se sanctioneaza cu ban 30 zile.
- moduri/cheat-uri folosite pentru a sari mai mult, urca pe pereti (parkour, funny animations etc) - orice mod ce iti permite sa sari mai mult, sa urci pe pereti s.a.m.d. este interzis. folosirea de moduri/cheat-uri de acest tip se sanctioneaza cu kick pentru playerii incepatori, ban 3 zile pentru prima abatere si ban 7-30 zile pentru urmatoarele abateri. playerii avansati (playerii ce au level mare si/sau fac parte din factiuni) sunt sanctionati direct cu ban 7-30 zile.
- modurile pentru a folosi animatii ce nu-s in joc, animatii ce nu pot fi folosite de playerii normali, sunt interzise si se sanctioneaza cu kick la prima abatere pentru playerii incepatori si warn la prima abatere pentru playerii cu level peste 5, si ban 2 zile la a 2-a abatere.
- moduri/cheat-uri folosite pentru a tinti mai bine (aimbot, norecoil) sau pentru a modifica damage-ul primit/facut de arme - orice mod/cheat ce poate misca tinta unui player sau poate modifica traiectoria gloantelor este interzis. este interzisa si detinerea in PC a unor astfel de moduri/cheat-uri. playerii ce au cheat-uri in pc/au folosit cheat-uri in trecut si au urmele acestora in PC, nu sunt bine veniti pe servereul ThrustRPG si le este recomandat sa joace pe alte servere. sanctiunea pentru acest tip de moduri/cheat-uri este de ban 90 zile.
- moduri/cheat-uri folosite pentru a vedea nickname-urile playerilor de la o distanta mai mare sau pentru a vedea prin obiecte (nametag hack, wallhack) - orice mod ce te ajuta sa vezi nickname-ul unui player de la o distanta mai mare sau sa vezi prin obiecte este interzis. sanctiunea pentru acest tip de moduri/cheat-uri este de ban 90 zile.
- moduri/cheat-uri folosite pentru a nu fi considerat AFK de catre server (afk) - orice mod ce poate fi folosit pentru a nu fi considerat afk de catre server este considerat autoclicker si sanctionat cu ban 3 zile la prima abatere, 7 zile la abaterea a 2-a si ban 10 zile pentru urmatoarele abateri. aceleasi sanctiuni se aplica si pentru folosirea de diverse obiecte puse pe taste pentru a nu fi considerat afk sau a animatiilor din joc.
O lista mai complexa cu moduri permise si interzise:
(!) mafiile au reguli care interzic anumite moduri, se respecta regulamentul factiunii, asta e doar un topic pentru playerii obisnuiti.

O lista cu moduri care sunt interzise pe servereul ThrustRPG.
Aceasta lista va poate ajuta in caz ca nu stiti daca modul pe care vreti sa-l folositi e legal sau nu.
Cam orice mod care-ti ofera un avantaj fata de ceilalti jucatori e interzis, insa unele sunt la limita si pot fi legale.
Lista moduri interzise pe Thrust RPG
Coduri evidente (cheats):
Orice mod care te ajuta sa tragi mai bine; Ex.: aimbot, no-recoil, triggerbot.
Orice mod care afiseaza informatii despre un jucator de la o distanta mai mare decat afiseaza serverul.
Orice mod care afiseaza anumite obiecte de la o distanta mare si / sau prin pereti; Ex.: mod care detecteaza obiectele puse la eventuri.
Orice mod care ajuta la marirea vitezei / acceleratiei a unui vehicul, player, s.a.m.d.
Alte moduri care-ti ofera avantaje foarte evidente fata de ceilalti jucatori.
Mod de NOS / Nitro.
Mod ce modifica skin si nick pentru a falsifica dovezi.
Moduri care ai putea crede ca-s permise, insa nu-s:
Mod de tipul "Damage informer" care arata numele celui care ti-a / i-ai luat HP de la o distanta mai mare decat afiseaza serverul nick-ul.
Mod care afiseaza bara de HP de la o distanta mai mare decat afiseaza serverul.
Mod care afiseaza ID-ul unui jucator de la o distanta mai mare decat afiseaza serverul.
Mod care adauga locuri in plus intr-o masina; Ex.: mod de Infernus cu 4 usi.
Mod care afiseaza vehiculele gresit celorlalti jucatori; Ex.: mod de tir care afiseaza celorlalti ca tirul are rotile in pamant.
Mod care mareste zona de hit a skinului; Ex: mod cu skin mai mare decat skinul original.
Moduri care schimba animatia caracterului si aceasta e vizibila si celorlalti.
Mod de tunat masini; Ex.: mod ce schimba rotile vizibil pentru toti ceilalti jucatori de pe server.
Mod care te conduce automat la puncte / trasee; Ex.: Autodrive.
Mod care te ajuta a alergi fara sa obosesti (Infinite run).
Moduri care sunt legale pe ThrustRPG si nu se sanctioneaza:
- mod care modifica timpul sau vremea de pe server;
- Mod de binduri (mod care te ajuta sa scrii mai repede o comanda, etc.) - mod care nu se sanctioneaza niciodata;
- Mod care-ti permite sa te conectezi pe alt server direct de pe joc, sau pe servere simultan;
- Mod care scoate vegetatia.
- Fake-Esc - mod care nu afiseaza clepsidra atunci cand apesi ESC sau bagi jocul in bara. Modul nu ofera vreun avantaj care sa fie de sanctionat;
- CopCmd - mod util pentru politisti. Modul nu ofera niciun avantaj care ar putea fi sanctionat;
- EML (emergecy light mode); mod care schimba felul in care se aprind farurile la masini;
- mod de conectare mai rapida pe server (fast connect).
- alte moduri care nu ofera avantaje (mod de hud, mod de harta, mousefix, etc.)
Este interzisa si ascunderea modurilor/cheat-urilor, necooperarea cu adminii, modificarea diverselor log-uri folosite de sistemul de operare/joc. Sanctiunea pentru aceste actiuni este de ban 7 zile.

Editarea de dovezi va fi sanctionata cu ban 7-14 zile la prima abatere si ban permanent la urmatoarea abatere. In unele situatii se va primi ban permanent de la prima abatere.

Playerii de level 1-3 vor fi sanctionati cu ban permanent pentru folosirea cheat-urilor folosite pentru teleport, viteza, a trage mai bine cu armele sau pentru a zbura.

Playerii banati pentru cheat-uri ce ii ajuta sa traga mai bine, amenintari flood, deconectarea in timpul testelor sau incercarea de a ascunde modurile folosite nu vor putea cumpara unban folosind puncte premium.
Cei care sunt banati pentru utilizarea programelor de tip hack/cheats/aim/invisible hack/etc. risca ban permanent pe toate conturile avute pe server.

Promovarea / distribuirea de cheats / coduri se sanctioneaza cu warn sau ban, in functie de situatie.

> Bug abuse / Comportament NON-RP

Folosirea de orice bug ce tine de joc sau server este interzisa.
Profitarea de buguri ce tin de server pentru a face rost de bani/bunuri este sanctionata cu ban permanent.
Folosirea unui bug ce tine de mapa pentru a te teleporta este sanctionata cu ban 3 zile daca prin acest lucru afectezi jocul unui alt player (ex: teleport-uri pentru a scapa de un politist).
Folosirea unui bug ce tine de mapa pentru a nu putea fi arestat de catre un politist este sanctionata cu warn.
Este interzis sa folositi diverse taste sau comenzi pentru a opri animatiile armelor Desert Eagle si cele de tip shotgun (c-bug/c-shot). Se sanctioneaza cu warn la prima abatere, ban o zi la urmatoarea abatere si ban cu cate o zi in plus la urmatoarele abateri.
E interzis sa te folosesti de tasta C pentru a provoca un bug care te ajuta sa tragi in timp ce mergi (C-slide). Sanctiunea e aceasi ca la C-bug/C-shot cu Desert Deagle.

Este interzis sa intrati repetat intr-o cladire pentru a scapa de un politist. Aceasta actiune este sanctionata cu warn.
Este interzis sa abuzati de comanda /heal. Este interzis sa folositi comanda /heal pentru a nu fi omorati de un politist. Aceasta actiune este sanctionata cu warn.
Este interzis sa iesiti din joc pentru a evita interactionarea cu politistii. Aceasta actiune este sanctionata cu warn.

> Deranjarea altor playeri

Orice lucru facut pentru a deranja alti playeri poate fi sanctionat.
Asta include, dar nu se limiteaza la: deranjarea playerilor la examen, blocarea PNS-ului, blocarea strazii, explodarea benzinariei cand sunt alti jucatori prin preajma.

Este interzisa postarea de informatii personale despre un player fara acordul acestuia (poze, adresa, numar de telefon etc). Se sanctioneaza cu warn la prima abatere si ban permanent la urmatoarea abatere. In unele cazuri se poate sanctiona cu ban pe o perioada determinata, in functie de gravitate.

Sunt interzise /ad-urile date la misto, in batjocura, /ad-uri in care sunt insultati alti jucatori, s.a.m.d.
/ad se foloseste pentru a da un anunt cu ceva legat de joc, de ex. pentru a organiza un event, pentru a vinde o masina, pentru a recruta in clan, etc.
/ad-urile la misto pot fi sanctionate cu warn sau chiar ban, in functie de situatie.

> Conturi multiple

Nu este interzis sa aveti mai mult de un cont, dar in cazul unor sanctiuni pe unul din conturi, este posibil sa fiti sanctionati pe toate conturile, daca vom considera necesar acest lucru. Ex: un player ce se ocupa de inselatorii de pe conturi cu level mic va primi ban permanent pe toate conturile, inclusiv pe cele cu level mare.
De asemenea, pentru transferarea de bani/bunuri intre conturi, adminii/helperii nu va vor ajuta cu nimic.
Daca alegeti aveti incredere intr-un alt player sa va ajute cu transferul de bunuri intre conturi, adminii nu va vor ajuta sa recuperati banii daca sunteti inselati.

> Clanuri

Este interzis sa vindeti un clan. Incercarea de a vinde un clan este sanctionata cu ban 3 zile la prima abatere si 7, 14, 30 zile la urmatoarele abateri.
Este interzis sa cereti bani/materiale/masini pentru rank up in clan sau invitatie in clan. Cererea de bani pentru rank up/invitatie in clan este sanctionata cu warn la prima abatere si ban 3, 7, 14, 30 zile pentru urmatoarele abateri.

> Reguli pentru playerii ce fac parte dintr-o mafie

Nu aveti voie sa va urcati in timpul WAR-urilor pe cladiri inaccesibile (cladiri care nu pot fi accesate de pe jos, fara ajutorul unui vehicul, etc.).
warn de la prima abatere.
Nu aveti voie sa folositi moduri ASI/CLEO, mod-uri ce-s injectate in joc (.dll, .exe etc), moduri ce modifica animatiile (ped.ipf, python). Folosirea de moduri interzise este sanctionata cu ban 7 zile.
Folosirea recenta a programelor ce au scopul de a ajuta la modificarea jocului (cheat engine, game editor etc) sau stergerea urmelor programelor executate recent va fi considerata incercare de a ascunde moduri/cheat-uri si sanctionata cu ban 7 zile.
Modificarea fisierului samp.dll se sanctioneaza tot cu ban 7 zile.

> Reclama

Playerii ce fac reclama altor servere de SA:MP vor fi sanctionati cu ban 30 zile daca au level 5 sau mai mare sau ban permanent daca au level 1-4.
Banul este acordat indiferent daca reclama a fost facuta din greseala sau de un alt player ce avea acces la cont.
Reclama facuta pe user panel este sanctionata cu ban 30 zile in joc si suspend 30 zile pe user panel.

> Alte reguli

- Cei care fac parte dintr-o factiune dar incalca regulile serverului doar pentru a fi demisi / pentru a da /quitgroup or sa fie sanctionati de catre un admin. La fel se procedeaza si in cazul celor care incalca regulile cand nu au un lider la factiune.
- Este interzis sa stergeti dovezile (filmari / imagini) puse intr-o reclamatie in mai putin de 3 zile de la deschiderea unei reclamatii. Se sanctioneaza cu suspend 7 zile in panel.